Persoonlijk

Ik ben Sylvia Rijksen-van Eck. Geboren in Amerongen (1972)

Momenteel ben ik 3 dagen werkzaam als gastouder en werk ik 2 dagen op vrijwillige basis als transformatietherapeut. Ik vind het fijn mensen te begeleiden bij hun bewustwordingsproces en wil mij hierin ook blijven ontwikkelen.

Ik groeide op in een kerkelijk gezin. Toen ik zelf kinderen kreeg kwam ik met vragen over opvoeding te zitten en heb ik mij verdiept in de antroposofie en het vrije schoolonderwijs. Naast boeken van Rudolph Steiner en Emil Bock kwam ik ook terecht bij Hans Stolp. Zijn boeken en lezingen inspireerde mij tot het gaan van een meer innerlijke spirituele bewustzijnsweg.

Op een gegeven moment liep ik vast in mijn leven met een burn-out als gevolg.Tijdens mijn opleiding tot transformatietherapeut(2009-2013) bij Jeanne Verhulst en Arian Mos
( † 2014) heb ik 4 jaar lang een innerlijk traject doorlopen. Een proces waardoor ik nu dicht bij mijzelf kan blijven en mag zijn wie ik ben.

Naast het transformatiewerk heb ik mij verdiept in het sjamanisme. Ik heb diverse jaaropleidingen gevolgd bij Linda Wormhoudt te Amsterdam.